Vajzat e grupit “Spice Girls” janë duke punuar për realizimin e një filmi të dytë për grupin, pas filmit mjaft të kritikuar por të suksesshëm, “Spice World”.

Grupi i përbërë nga Geri Halliwell, Mel B, Mel C, Victoria Beckham dhe Emma Bunton kanë caktuar Judy Cramer që ta bëjë regjinë e filmit të quajtur “Viva Forever”.

“Tash jemi të përfshira në një film të ri për ‘Spice Girls’, i cili është duke u realizuar nga Judy Craymer dhe ekipi që ka realizuar ‘’Mamma Mia!’”, ka thënë Emma Bunton.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here