Një femër kaq e bukur sa bashkëshortja e deputetit Shaip MujaAnita Muja, është emri i bashkëshortes bukuroshe të deputetit Shaip Muja, ajo çdo ditë e më tepër po zbukurohet, kështu të paktën duket në fotografitë që bën publike.

Anita, nënë e dy fëmijëve që tashmë janë të rritur, si arrin të mbajë trupin kaq në vijë dhe të kujdeset kaq shumë për veshjen e saj, kaq elegante?

Përveç trupit dhe veshjes që zgjedh ajo, po ashtu duket se ka pasion edhe grimin, mu për këtë arsye paraqitet çdo herë me grim, shkruan GazetaBlic.

Një femër kaq e bukur sa bashkëshortja e deputetit Shaip Muja

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here