Quhet Biggi Bardot dhe është si Marilyn Monroe. Nuk është as njëra dhe as tjetra.

Natyrisht emrin nuk e ka si aktorja e famshme, por mbiemrin po. Është një moderatore dhe yll i botës së erotikës në Gjermani, e cila ka pozuar për revistën Penthouse si aktorja e famshme, e cila vdiq 50 vite më parë.

“Ka qenë një nder për mua që të pozoja njësoj si Marilyn,” thotë ajo për Bild.

Dy javë iu deshën asaj që të kërkojë veshjen e duhur për të ngjarë me Marilyn.

Ajo tregon se ka lexuar biografinë e aktores dhe shprehet se askush nuk e njihte atë si njeri, të gjithë kërkonin ta kishin në pronësi si një seks simbol.

Biggi Bardot është e martuar prej shtatë vitesh. Kurse Monroe u martua tre herë dhe martesa më e gjatë zgjati 5 vjet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here