Në një shfaqje gjatë së enjtes, këngëtari 17-vjeçar u paraqit përpara fansave të tij i shoqëruar nga e motra e mitur, Jazmyn, ndërsa në radhë të parë qëndronte e gjithë familja, përfshi prindërit, gjyshërit dhe miq të përbashkët.

Përpara koncertit, Bieber kishte gjetur pak kohë të lirë për të patinuar në akull me profesionistët e hekoit, lojtarët e Toronto Maple Leafs.

Më pas, veshja sportive që mbajti këngëtari gjatë vizitës së tij tek skuadra e hokeit, u shit në ankand në eBay për më shumë se 40 mijë dollarë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here