Nita Kuzmina është një bukuroshe që vjen nga Rusia. Ajo është e lindur më 10 nëntor 1990. Asaj i pëlqen bota e modelimit, ndërsa thotë se është shumë profesionale dhe komunikuese, gjë që e ka ndihmuar në karrierë.

Bukuroshja ka studiuar psikologji në Universitetin e Moskës, ndërsa tashmë zbukuron ballinat e revistave më të famshme, katalogët dhe kalendarët e ndryshëm.

Krahas kësaj, është e pranishme edhe në videoklipe muzikore dhe në reklama televizive. Pa dyshim meqë me trupin dhe tiparet e saj ajo është një ndër femrat më të bukura të momentit! Është një modele me superforma! Ja disa nga fotot e saj.11 22 33 44 55

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here