Nita Istrefi e ndërron fenë A e njihni Nita Istrefin, motrën fashionista të këngëtareve të njohura Nora dhe Era Istrefi?Nita nuk është marrë asnjëherë më muzikë, por është bërë e njohur kryesisht falë Nores, që e ka edhe motër, por edhe shoqe.

Ato për një kohë shiheshin kudo nën shoqërinë e njëra tjetrës. Nita prej pak vitesh po jeton jashtë vendit bashkë me të dashurin e saj.

Nita pos që e ka ndërruar vendbanimin, duket se e ka ndërruar edhe fenë, shkruan “Kosovarja”.

Shikoni kryqin në varësen e saj…

Nita Istrefi e ndërron fenë

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here