Kombi shqiptar sivjet, në një ndër konkurset më të mëdha të bukurisë, përfaqësohet me dy vajza tepër bukuroshe, Adrola Dushi përfaqësuesja e Shqipërisë dhe Diana Avdiu përfaqësuesja e Kosovës. Që këto bukuroshe të ecin më tej e ndoshta të na befasojnë me ndonjë çmim, duhet edhe ndihma e publikut. Prandaj votojini në këtë adresë interneti vajzat tona http:// www.missuniverse.com/ members/contestants/year:2012 .

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here