Nuk është gjatë në botën e modës, por me hapa të sigurt po ngjitet drejt majave të saj.

Nina Agdal me sukses po ndërton karrierën si modele e veshjeve intime dhe fotot e saj gjithnjë e më shumë po shihen në revista të ndryshme, kjo falë një bukurie dhe një trupi të jashtëzakonshëm.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here