Seksi këngëtarja Nikoll si duket ka bënë një marrëveshje të mirë. Ajo është tani më fytyra mbrojtëse e brendit të modës “London Fog”. Në këtë rol ajo e zëvendësi aktoren Kristin Hendriks.

Si duket pushim për këngëtaren atraktive ka mbaruar dhe nuk ka humbur shumë kohë por menjëherë është kap për punë. Përveç planeve dhe projekteve muzikore, këngëtarja ka vendosur të notoj edhe nëpër ujërat e modës dhe atë sigurt.

Viti që kaloi për këngëtaren në plan privat ka qenë mjaft i vështirë, por fatmirësisht aspak nuk k ndikuar në atë profesional, pasi që sukseset e saja vazhdimisht radhiten.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here