Në datën 16 mars MTV shfaq filmin premierë, prodhim i këtij kanali televiziv “My Super Psycho Sweet 16 Part 3″.

Në këtë film siç jua kemi bërë të ditur dhe më parë interpreton në rolin e Nico_s dhe modeli shqiptar Niko Pepaj shkruan Albaniac.

Niko po ben fame ne SHBA, me pare ka bere reklama edhe per firma ta njohura veshjesh dhe pijesh.

Niko eshte vellai i Modeles se njohur Shkodrane Eva Pepaj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here