Nicole KidmanDuket se aktorja Nicole Kidman nuk di të plaket – pasi që pamja e saj është dukur shumë e bukur gjatë këtij viti.

Bukuroshja e veshur me tesha të zeza është dukur shumë e re për vitet që ka gjatë një vizite që i ka bërë butikut Omega në New York.

Dhe me flokët e saja të kuqe dhe pantallonat e saj ajo është dukur sikurse një 20 vjeçare dhe jo si një grua me 42 vjet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here