Nicolas CageNe rolet e tij i ka mundur praktikisht të gjithë, falë planeve dhe projekteve nga më të ndryshmet.

Por Nicolas Cage e ka punën pisk me taksat, armiqtë e tij me te mëdhenj.

Sipas revistës “People”, aktori i detyrohet qeverise amerikane rreth 6 milionë dollarë taksa te papaguara prej vitit 2007, ndaj ne rrezik janë vënë pasuritë e tij te patundshme.

Qe prej qershorit, heroi i ekranit te madh ka nisur me likuidimet, duke shitur kështjellën ne Gjermani, ndërsa ka vene ne shitje shtëpitë ne Bel Air, Las Vegas dhe New Orleans.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here