Roberts është duke ndjekur traditën e njerëzve te famshëm duke mbajtur qenushe

Sikurse Paris Hilton, edhe këngëtarja e grupit Girls Aloud ngurron ta lejojë qenushet e saj te sapolindur t’i përdorin këmbët e veta për të ecur.

Prandaj, ajo e ka marrë qenushin e saj me vete në një hotel në Londër.

Qenushet ishin dhuratë për Krishtlindje nga i dashuri i saj banakier, Charlie Fennell dhe janë quajtur Ronnie dhe Reggie.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here