Pas tatuazheve në dorë, çifti me ata që i përcjellin në Twitter kanë ndarë fotografitë në të cilat kanë zbuluar tatuazhet e reja. Nick dhe Bobbi kanë pozuar në pozë intime.

Para disa kohe kanë pranuar që janë bashkë, pas kësaj kanë publikuar fotografitë në Twitter në të cilat kanë treguar që në kyç të dorës kanë bërë tatuazh inicialet e nënës së ndjerë, Whitney Houston.

Whitney ka adoptuar Nickun kur ai ishte fëmijë, ndërsa ai dhe Bobbi Kristina janë afruar dhe marrëdhënia e tyre është shndërruar në një lidhje dashurie.

Pas tatuazheve në dorë, çifti me ata që i përcjellin në Twitter kanë ndarë fotografitë në të cilat kanë zbuluar tatuazhet e reja. Nick dhe Bobbi kanë pozuar në pozë intime. Janë përkëdhelur në shtrat, ndërsa në një fotografi Nick është shtrirë mbi Bobbin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here