Kryetari i komunës së Therandës, Sali Asllanaj dhe deputeti i PDK-së, Shukri Buja, kanë një ngjajshmëri të pamjes mes vete.

Nga fotot e realizuara gjatë punës së tyre, vërehet një ngjajshmëri, sado e vogël të jetë, mes dy politikanëve kosovarë. Vijat e fytyrës dhe ngjyra e flokëve, shtati, madje edhe rrobat prej zyrtarësh, i kanë thuajse të njejta.

Dikush që s’do t’i njihte dhe t’i shihte për herë të parë, a do të mendonte se janë vëllezër?

 

shukri-buja sali-asllanaj

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here