Roberti është krenar që është Amerikan!

Duket se këngëtari dhe muzikanti Robert Berisha që nga sot është edhe shtetas i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, shkruan Gazeta Express.

Ai ka lënë të kuptohet kështu me anë të një fotografie ku e ka postuar pasaportën dhe një dokument në të cilën tregohet se i është lëshuar pasaporta dhe dokumentet e tjera që tregojnë se ai tashmë është një amerikan.

E në këtë foto ai gjithashtu ka shkruar fjalët: “Krenohem që jam një amerikan”.

Pritet të shihet nëse Roberti me familjen do të shpërngulen në vendin e tij të dashur.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here