camila-barrazaEdicioni i sivjetmë i “Miss Kosovës” ishte tejet i komentuar, pasi titulli u fitua nga një vajzë argjentinase dhe jo nga një kosovare.

Kurora e më të bukurës i takoj Camila Baraza, që u bë kështu e para femër e huaj që e fiton titullin e “Miss Kosovës”.

Camilen me Kosovën e lidh dashuria. Ajo është e dashuruar në një Prishtinas, andaj po jeton pranë tij

Fotoreporteri i “Kosovares” e ka hasur këtë ditë çiftin në rrugë.

Ata ishin veshur shumë trash, sikur të ishte pika e dimrit. Donin të mos dukeshin, të fshiheshin, apo e kishin ftohtë?

camila

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here