Nertila Kapaj është vajza që u propozua me 500 trëndafilaVajza që sot u befasua me një surprizë tepër të bukur si ajo e një buqetë me trëndafila, ku në buqetë ishin jo pak, por 500 trëndafila. Ajo është Nertila Kapaj një nga vajzat më të bukura shqiptare me titull missi dhe jo vetëm.

E pikerisht kjo është edhe në foto që duket se është gjithmonë e rrethuar me trëndafila, raporton shqiperiaime.al.

Një 25-vjeçar nga Tirana sot ka zgjedhur këtë mënyrë për të bërë për vete bionden që ia ka marrë mendjen. Ai ka vendosur të dërgojë tek puna e vajzës një buqetë gjigante me 500 trëndafila të kuq dhe një zemër të madhe.

Ajo është habitur kur përpara syve i është shfaqur kjo buqetë e bukur, ndërsa ende nuk i ka dhënë një përgjigje djalit nëse duhet të pranojë të lidhet me të apo jo.

Nertila Kapaj është vajza që u propozua me 500 trëndafila

Nertila Kapaj është vajza që u propozua me 500 trëndafila

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here