Nënë e bir vishen njësojJonida Maliqi njihet për stilin unik të të veshurit, duke u komentuar vazhdimisht nga të gjithë. Por kujdesi nuk përfundon vetëm me veten, pasi një rëndësi të madhe i kushton dhe veshjeve të djalit.

Në llogarinë Instagram, këngëtarja ka publikuar një foto sëbashku me Danin, ku janë veshur të dy njësoj.

Fotoja ka marrë komente të shumta si një zgjedhje shumë e veçantë nga ana e Jonidës, pasi të dy duken me të vërtetë shumë “fashion”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here