Nënë e bijë shkëlqejnë në fotosesionin e vitit të riAktorja Teuta Krasniqi duket se është deri në fyt e dashuruar dhe e dhënë pas vajzës së saj.

Ajo shihet vazhdimisht përkrah vajzës së saj, përderisa jeta e saj private është tejet e lakuar në media, transmeton Telegrafi.Por, përkundër kësaj ajo ka shijuar fotosesionin e fundit për vitin e ri me vajzën Tarën.

Fotot janë realizuar nga Norik Uka, dhe që të dyja protagonistet shkëlqejnë.

 Nënë e bijë shkëlqejnë në fotosesionin e vitit të ri

 

 Nënë e bijë shkëlqejnë në fotosesionin e vitit të ri

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here