Nelly Furtado rikthehet me pamje të re Nelly Furtado është rikthyer në skenë pas dy viteve pauzë.Këngëtarja është shfaqur me ndryshime shumë të mëdha në pamjen e saj.

Artistja, e cila admirohej për linjat e saj përfekte, ka shokuar me pamjen e saj të tjetërsuar dhe me shumë kile më tepër.

Me flokë të shkurtëra dhe e veshur në stil të viteve ’90, kanadezja mori pjesë në eventin e “Toronto International Film Festival”.

Nelly Furtado rikthehet me pamje të re

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here