Neki Emra dhe Zana Zhaveli pushime në Meksikë Këngëtari Neki Emra dhe prezantuesja, Zana Zhaveli po e shijojnë në maksimum pushimin e tyre në vendin e njohur turistik, Kankun të Meksikës.

“Sky has no limit…” (Qielli nuk ka kufi) ka shkruar Zana në llogarinë e saj në Facebook, derisa shihet në përaqafimin e Nekit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here