Nehat Istrefi përmes këngës bën thirrje për të mos shkuar në SiriReperi nga Gjermania, Nehat Istrefi ka lansuar projektin e ri.

Bëhet fjalë për këngën ‘Vetëm një moment’ e cila ka një tematikë interesante.

Reperi bën thirrje tek rinia kosovare që ata të mos bien pre e mashtrimeve për të shkuar dhe të luftojnë në Siri por të rrijnë dhe të punojnë në Kosovë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here