Aktori hollivudian, Liam Neeson, është duke menduar që ta braktisë fenë katolike dhe të kalojë në islam.

59-vjeçari ka pranuar se lutja islame ka hyrë në shpirtin e tij gjatë xhirimeve në qytetin e Stambollit.

“Thirrja për lutje ndodh pesë herë në ditë dhe në javën e parë të çmend, ndërsa më pas thjeshtë hyn në shpirtin tënd dhe kjo është gjëja më e bukur”.

“Stambolli ka 4.000 xhami, disa prej tyre janë të mahnitshme dhe gjithë kjo më ka detyruar të mendoj për të kaluar në islam”, ka thënë Neeson, ndërsa transmeton The Sun.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here