4Punë dhe harmoni në ekipin e serialit “Kara Seva”

“Kara Sevda” është njëri ndër serialet më të ndjekur i cili ka fituar zemrat e miliona shikuesve anë e mbanë vendit.5Ani pse në serial raportet mes personazheve dallojnë dhe shumë prej tyre urrehen midis vete, në jetën reale ka shumë harmoni në punën ekipore të aktorëve.6Për të gjithë adhuruesit e këtij seriali, do të sjellim disa fotografi të personazheve më të urryer prapa ekranit. Këto fotografi e dëshmojnë më së miri atmosferën e ekipit filmik prapa kamerave7 8 9

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here