Çifti i shumë përfolur kohëve të fundit, Krsiten Stewart dhe Robert Pattinson, thuhet të kenë shijuar një darkë romantike së bashku në Soho House, Holywood, gjatë vikendit të kaluar.

Sipas një burimi, çifti gjatë darkës ka qenë vazhdimisht duke mbajtur njëri tjetrin përdore, të qeshur dhe të lumtur. Bë het e ditur se ata kanë qenë të shoqëruar edhe nga disa miq.

” Që të dy, Rob and Kristen po ja kalonin mjaftë mirë në shoqërinë e miqve të tyre. Ata kanë qëndruar në restorant për një kohë të gjatë duke u argëtuar”, ka zbuluar burimi.

Siç duket, Rob e ka falur Krsiten sa I përket tradhtisë me regjisorin, Rueper Sander, dhe që të dy kanë vendosur ti kthehen lidhjes e cila ka filluar që 4 vite, qysh nga xhirimi i sagës Twilight.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here