Ne muajin korik, aktori Luan Bexheti zyrtarisht i martuarMuaji korik i këtij viti do të jetë më fatlumi për aktorin e njohur shqiptar që jeton dhe vepron në Shtetet e Bashkuara të Amerikes, Luan Bexheti.

Ai ka vendosur që gjate këtij viti t’i jap fund beqarisë edhe në mënyrë zyrtare duke lënë mbrapa vitet si i vetmuar.

Burimi: vipat.info

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here