Duhet që janë VIP-at që bëjnë modë, sjellin modë, ta induktojnë atë.

Cizmet e gjata mbi gju, kastor, lëkurë, me push, me aksesorë të ndryshëm, me taka apo super taka, ngjyra të zeza, gri, të gjitha nuancat e kafes janë risia e re që aktorë, modele, këngëtarë të njohur botërore veshin aktualisht.

Por, cizmja mbi gju kërkon ose fund apo fustan të shkurtër, ose pantallona super të ngushta, pëndryshe thuajini ‘Mirupafshim’ kësaj tendence.

Kush ka probleme me gjatësinë, përdorimi me taka të larta, kush ka këmbë të gjatë të hollë, mundet dhe ato pa taka, direkt shesh me tokën. Më poshte disa prej figurave të njohura të botës së modës, muzikës e kinemasë që përdorin në masë cizmet mbi gju.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here