Nga kopshtet në pasarela, nga pasarelat më pas kalon në divat e Hollivud.
Lule shumëngjyrëshe të dizenjuara në copa ku ndërthuret fantazia me krijimin, kjo është moda e stinës.
Por, kjo tendencë tani nuk vlen vetëm për veshjet por dhe për aksesorët.
Ky është stili me lule që sjellin stilistët e rinj , shijojini.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here