Në Londër, Irina ka marrë pjesë për të prezantuar sytjenin e një marke të njohur të brendshmes ku ajo është dëshmitare dhe ka vendosur të ‘kopjojë’ look-un e Kate Middleton.

Fustani blu, me të cilën modelja e bukur ka marrë pjesë në këtë eveniment, na kujton atë të veshur nga bashkëshortja e William, me rastin e fejesës së tyre zyrtare, vetëm se është pak më i shkurtër.

Duhet thënë se modeli, marka e fabrikës dhe ngjyra janë të preferuarat e Dukeshës së Cambridge që ajo e vesh në shumë raste.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here