Koncertet dhe mbrëmjet e tij brenda dhe jashtë vendit për të përshendetur fansat por edhe të gjithë simpatizantët, vazhdojnë, ndërsa vetë Ardiani kohët e fundit po përgatitet për materiale të reja muzikore.

Por ja që aktiviteti i ngjeshur nuk ka bërë që të mbajë një fizik konstant, apo ndoshta edhe të ulë disa kilogramë, por përkundrazi, siç e shihni dhe nga ky imazh, Ardian Trebicka ka shtuar jo pak kile.

Dhe ata që ia vënë në dukje janë jo vetëm të afërmit e tij por edhe fansat./balkanweb/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here