Meda është një prej emrave më aktiv në skenën muzikore shqiptare.

Meda së fundi ka bërë një ndryshim të madh në pamje, saktësisht në dhëmbë.

Në një fotografi të postuar në rrjete sociale, këngëtari duket shumë më ndryshe prej herave të tjera, kjo pas një trajtimi që ka bërë në dhëmbë.

 

Nëse krahason një fotografi të këngëtarit të shkrepur më parë me atë të fundit, ndryshimi është shumë i madh.

Për më shumë, shikoni imazhin e mëposhtëm para dhe pas rregullimit të dhëmbëve.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here