Ndryshimi drastik i ElizesAjo është këngëtare shumë e njohur dhe arkitekte e zonja. Eliza Hoxha, prej kohësh nuk ka sjellur diçka të re në muzikë, pasi së fundi i është përkushtuar më shumë projekteve profesionale.

Këngëtarja, që i ka kaluar të 40-tat, nuk është aspak e fiksuar pas pamjes së jashtme dhe “rinisë së përjetshme” si shumë nga koleget e estrades. Eliza po e le kohën ta bëjë punën e saj, pa ndërhyrë fare.

Siç duke edhe nga foto, Eliza Hoxha ka ndryshuar vërtetë.Ndryshe, ajo së fundi është në Graz.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here