Anxhelina dhe Beatrix i kanë befasuar të gjithë me veprimin e fundit.

Dy kushërirat, Anxhelina dhe Beatrix, i kishin acaruar raportet mes vete dhe as nuk flisnin për një kohë.

E tani Anxhelina nëpërmjet një postimi ka bërë të ditur se ato janë pajtuar. Në postimin e bërë të dyja shihen krah njëra-tjetrës në makinë derisa Anxhelina i kishte vënë mbishkrimin interesant imazhit.

“Me gocën e tezes që m’kishte bërë unfollow”, ka shkruar ajo në Instagram.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here