Është pak e çuditshme por ama e vërtetë. Kur mendohet se këngëtaret VIP kanë në çdo moment një vend ku të shkojnë për t’u kujdesur për imazhin e tyre, qëllon që ndonjëherë të mbeten edhe bosh e koha nuk u premton.
Kështu i ka ndodhur Gentës, që siç e shihni edhe nga foto, flokët po i kreh vetë dhe për këtë po përdor piastrën.
Ia ka arritur më së miri dhe nga sa duket njëra anë është e drejtuar për mrekulli ndërsa tjetra tregon flokun origjinal të Gentës.
Po kështu ajo që vihet re është se këngëtarja nuk është e grimuar në fytyrë, çka tregon edhe imazhin origjinal, të pagrimuar, apo siç thuhet në këto raste për VIP-at, ‘ujë dhe sapun’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here