Pas lajmit të mirë që kishte marrë si duket për të shkuar në Amerikën e ëndrrave, këngëtarja Linda Halimi në ‘Facebook’ ka shkruar se ka humbur gjyshen e saj.

Ne e ngushëllojmë shumë këngëtaren me vokalin e veçantë, por dhe urojmë që në Amerikë t’i realizohet ëndrra e saj e kahershme.

Pa dyshim donim të dinim se çfarë bëhet në rrjetin social të Lindës, pasi aty merret vesh çdo gjë për këngëtaren dhe është bërë orientimi i çdo gjëje të saj nëpërmjet ‘Facebook’-ut, që këtë fundjavë ishte shumë i trazuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here