Ndalon koha për Sofia VergaraSofia Vergara është e njohur për bukurinë e saj rinore dhe figurën e pabesushme.

Dhe 44 vjeqarja nuk gaboj as kësaj radhe kur ndau një foto të saj duke kthyer veten pas në Instagram.

Më parë gjatë kësaj jave, aktorja ka folur për revistën People në lidhje me balancimin e punës dhe familjes, dhe ajo tha: Është shumë e vështirë që gratë të sipërmarrëse edhe më e vështirë së burrat, sepse kemi të bëjmë shumë më shumë”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here