Ndahen Xhoi me Gent Bejkon?Ky lajm s’ka të bëj aspak me një shkurorëzim! Prej disa muajsh Gent Bejko ndodhet në Kanada.

Genti zyrtarisht tashmë zotëron pasaportë kanadeze dhe siç shkruan nam ende është në diskutime nëse do të marri së shpejti bashkëshorten dhe fëmijët për të jetuar atje përfundimisht apo do të qëndrojnë në Shqipëri.

Ndërkohë Xhoi vazhdon me projektet e saj artistike. Për ne do të ishte një humbje e madhe artistike nëse një çift i talentuar si ata të largohej përfundimisht.

Gjithsesi ende nuk ka diçka konkrete se çfarë do të ndodhë në vazhdim, a do të kemi një familje tjetër shqiptare dhe artisësh që largohet?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here