Del në ekranin e madh puthja midis David Beckham dhe bashkëshortes së tij Victoria.

Të dy kanë asistuar në ndeshjen e baskëtbollit NBA midis Los Angeles Lakers dhe Denver Nuggets.

Duartrokitje nga publiku kur fotoja ka dalë onlin në brendësi të pallatit të sportit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here