Natasha Giggs pasi e ka tradhtuar për plot tetë vite bashkëshortin e saj me të vëllain Ryan Giggs e ka rigjetur sërish ngrohtësinë e tij.

Duket se Rhodri e ka kaluar momentin e tensionuar dhe ka vendosur që të rikthehet në lidhjen e mëparshme dhe pranë ish-gruas së tij.

Ata që dy janë fotografuar nga media sëbashku ndërsa Rhodri ka postuar një foto në Facebook duke vendosur si dixhiturë “rikthimi në normalitet”. Këto ka vlerë thënia “të shkuara e të harruara”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here