Natalie Portman dëshiron të ketë fëmijëNatalie Portman dëshiron të ketë fëmijë, pasi që mendon se është e gatshme për t’u bërë nënë.Aktorja 28-vjeçare ndihet e pjekur dhe e përgjegjshme që të sistemohet dhe të fillojë familje.

Mendoj se po arrij moshën e gruas dhe frikësohem më pak, ose ndoshta thjesht po plakem.

Mendoj të kem fëmijë, por mendoj se nuk mund të planifikosh gjëra të tilla”, ka thënë ylli i filmit “Closer’

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here