Naomi Campbell tregon se është akoma në maje Naomi Campbell është sinonim i fjalës supermodele dhe këtë e dëshmoi edhe një herë me setin e ri fotografik që ka realizuar.

Këto fotografi ajo i ka realizuar për numrin e ri të edicionit brazilian të revistës Vogue që del çdo vit.

Ikona e modës duket e mrekullueshme në këto fotografi të shkrepura nga fotografi Zee Nunes.

Sytë e 45 vjeçares janë të lyer me të kaltër dhe veshjet e saja janë shumë karakteristike.

Naomi Campbell tregon se është akoma në maje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here