Naomi Campbell dëshmon se po bëhet më e bukurAjo më kohë e sa po bëhet më e bukur.Dhe Naomi Campbell ka dëshmuar se asaj i ndryshojnë vetëm vitet dhe asgjë tjetër. Këtë na e dëshmoj në ndejën e Fragrance Foundation Awards në Nju Jork të mërkuren.

45 vjeqarja ka treguar figurën e saj në një fustan që kishte veshur kur ishte vetëm 18 vjeqare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here