Naim dhe Mihrije mbesin pa Boom TVEdhe pse ishte folur shume se Naim Abazi me Mihrije Brahën do të hapin një televizion të ri gjatë muajit tetor, këtë premtim ata nuk kanë arritur ta përmbushinë.

Sipas tyre televizioni “Boom TV” ishte paraparë që të hapet në fillim të këtij viti, por ende nuk është hapur.

Sipas një burim i cili ka thënë se televizioni pritet të hapet disa muaj më vonë, pasi që dy këngëtarët ende janë duke hartuar një projekt, që televizioni të këtë sa më shumë emisione argëtuese.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here