Naim Abazi, entuziastPavarësisht se i ka mbushur gati të 50-at, Naim Abazi sivjet ka konkurruar në Festivalin e Këngës në RTSH dhe disa burime pranë këngëtarit kanë thënë se ai është duke menduar për fitore.

Festivali i këngës mbahet në gjysmën e dhjetorit në Radio Televizionin Shqiptar (RTSH) dhe kënga fituese e përfaqëson Shqipërinë në Eurovision.

Dhe, Naimi i ka marrë gjërat me entuziazëm, pasi që qysh tash ka filluar që të bëjë fushatë mediale për këngën e tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here