Nadine Coyle nuk ështe e afërt me anëtaret e grupitNadine Coyle ndihet ‘e përjashtuar’ nga anëtaret tjera të grupit “Girls Aloud“.

Anëtarja e grupit të vajzave “Girls Aloud”e  ndjen një ‘ftohje’ nga bashkanëtaret e tjera të grupit, se duke qenë se ajo jeton në Los Angeles, ndërsa të tjerat (Cheryl Cole, Sarah Harding, Kimberley Walsh dhe Nicola Roberts) jetojnë në Londër.

Sipas burimev pranë këngëtares joshëse, thonë se raportet ndërmjet Coyle dhe mikeshave të saj janë të largëta për shkak të vendit ku jeton.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here