N-Dubz marrëveshje të reja për 2010Një vit më parë askush nuk kishte shkuar për “The Krankies” apo N’Dubz. Por tani por tani kopukët kanë marrë emër në tërë botën.

Pikërisht për këtë viti 2010 do të jetë më i mirë për Tulisa, Dappy dhe Fazer.

Ata tashmë kanë bërë edhe një marrëveshje të re me një produksion amerikan.

Shefi i produksionit “LA”, i cili bëri promovimin e Pink, Mariah Carey dhe Avril Lavigne, ka qenë njëri prej atyre që ka përcjell nga afër këngët e N-Dubz të mbajtur në Londër.

Albumi i tyre i dytë “Again All Odds” që ishte në top dhjetëshe muajin e kaluar në Britani, ndërkaq në vend të parë ishte edhe në Evropë, Rusi, Malajzi dhe Australi./Express/

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here