Aktori Eddie Murphy është larguar nga roli për të drejtuar evenimentit e “Oskar Awards” duke u solidarizuar me regjisorin Brett Ratner.

“Unë e vlerësoj se Eddie ka ndjerë thellë humbjen e partnerit krijues, Brett Ratner dhe ne të gjithë i dëshirojmë atij të gjitha të mira – tha Tom Sherak, president i Akademisë Amerikane të Filmit dhe Shkencës.

Gjatë ditës së martën, ishte njoftuar se Ratner nuk do të merr pjesë në jurinë për përzgjedhjen e çmimit “Proucenti më i mirë” pasi që shpërtheu një skandal me aktivistët homoseksualë gjatë shqyrtimit publik të filmit “Tower Heist”, në të cilin luan Eddie Murphy. Ai më vonë kërkoi falje, por u rrëzua përfundimisht nga pozitë..

“Para së gjithash, dua të them se unë e kuptoj plotësisht dhe e mbështesë vendimin e secilës palë në lidhje me këtë çësh

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here