Eddie Murphy do të jetë aktori i parë, të cilit do t’i jepet çmimi “Ikona e komedisë”, ndërsa ceremonia zyrtare do të mbahet më 26 mars.

Çmimi u krijua për të nderuar individët që kanë kontribuar shumë për komedinë, dhe ndikimi i të cilëve frymëzon brezat e ardhshme, transmetojnë mediet amerikane.

Murphy është i njohur me rolet në komeditë “Nutty Professor”, “Wheel of Fortune”, Dr. Dolittle 2”, “Metro”, “Norbit” dhe “Adventure of Pluto Nash”.Ceremonia do të transmetohet më 10 prill në MTV.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here