Motrave Istrefi u zien gjaku!Stinë e ftohtë, por duket se ka nga ata që nuk duan t’ia dinë. Dy motrat bukuroshe duket se bëjnë pjesë pikërisht në këtë grup njerëzish që nuk pyesin për temperaturat që ulen.

Në këtë mënyrë ato na bëjnë të kuptojmë që kapuçat dhe palltot apo xhaketat e gjata janë përdorur më shumë si aksesorë veshjeje se sa për t’i mbajtur ngrohtë.

Nora dhe Era janë shfaqur në një kombinim të çuditshëm, ku kanë ndërthurur rrobat e stinëve të ftohta me bluzet e shkurtra që u nxjerrin barkun jashtë. Ato natyrisht që duken shumë sensuale, por gjithashtu na bëjnë të mendojmë që gjaku u zien dhe nuk i lë të ftohen.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here